Tre të dënuar për vjedhje në Malishevë

0

Tre te rinje nga Gjakova jane denuar sot per një vjedhje qe kishin kryer ne Malisheve ne shkurt te vitit 2012. B. Rudi dhe B. Hoti janë denuar me nga 14 muaj burg perderisa B.Qelaj eshte denuar me 8 muaj burg. Gjykata ka gjetur fajtor te akuzuarit se naten kritike kishin demoluar 2 lokale ne qender te Malisheves para 6 viteve dhe duke vjedh nga ato duhan, kartela telefoni dhe gjera tjera te imta. Dy te paret vepren ne fjale e kishin pranuar qe nga fillimi perderisa i denuari i fundit nji veper te tille e ka mohuar kategorikisht duke u thirrë në alibi./Portali Online/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here