“Think Twice”, filmi i animuar nga regjisori shqiptar , Naser Shillova

0

Naser Shillova që ka realizuar filmin e animuar “Think Twice”, një film me gjuhë universale pritet të pranohet mirë, pikërisht për faktin se ky film mund të kuptohet nga të gjithë. Regjisori Shillova i cili jeton në Londër ka thënë për KultPlus se ky film tashmë i është prezantuar 35 festivaleve të ndryshme nëpër botë dhe ende nuk dihet se në cilin vend dhe festival do të ketë premierën botërore.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here