Theret me thikë nga persona të panjohur

0

Një qytetar në Gjilan është therur me thikë por nuk ka dijeni se kush e theri. Ai ka pësuar lëndime të rënda trupore dhe është dërguar për trajtim mjekësor në QKUK-Prishtinë. Policia e Kosovës sot ka njoftuar se ky qytetar është therrur nga më shumë se një person por nuk ka arritur të gjejë kryesit e veprës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here