Thaçi:Ushtria e Kosovës nuk është një arsye për t’u frikësuar, por për të festuar

0

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi i cili do të marrë pjesë sot në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit të OKB-së, e ku do të flitet për transformimin e FSK-së, tha se kjo forcë nuk duhet të frikësoj askënd.

“Do të marr pjesë në një takim urgjent të thirrur për Kosovën. E vërteta duhet të thuhet, transformimi i Forcave të Sigurisë së Kosovës nuk është një arsye për t’u frikësuar, por për të festuar. Përkushtimi i Kosovës është të kemi institucione multietnike. Fokusi ynë është tani në dialog dhe për ulësen e  Kosovë në OKB”, ka shkruar Thaçi në Twitter.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here