Teuta Krasniqi hidhërohet me portalet shqip

0

Teuta Krasniqi edhe njëherë ka sqaruar sot në lidhje me arsyen e saj se pse do të shkoj në Disney Land bashkë me Bleron dhe Tarën

Këtë ajo e ka postuar në faqen e saj personale derisa ka ripërsëritur qëndrimet e saj për vizitën në Paris bashkë më ish burrin, Blerim Muharreni dhe vajzën e tyre Tara.

teauta-1

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here