Tetova e nis me bereqet 2016, 4 fëmijë lindin natën e Vitit të Ri

0

2016-a në Tetovë erdhi me bereqet. Katër fëmijë kanë lindur Natën e Vitit të Ri edhe atë dy djem dhe dy vajza mëson portali TetovaSot.

I pari  që ka lindur ka qenë djalë edhe atë djalë i një artisti tetovarë ku Tetova mund të mburret edhe një herë.

Ndryshe sot edhe kryetarja e komunës së Tetovës Teuta Arifi i  ka vizituar fëmijët e lindur për të ndarë gëzimin bashkë me familjet./TetovaSot/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here