Tetorët e Nobelit

0

BEHAR GJOKA

Në çdo vit, sidomos për Nobelin e letërsisë, në mes shqiptarëve, që kanë apo nuk ka lidhje me letërsinë, nga të katër anët ku banojnë, nis një fushatë e ashpër, pro dhe kundër se Kadare do ta marrë çmimin Nobel… Asnjëra palë nuk ka në dorë të ndikojë që ta marrë apo jo… Më tepër shprehin emocionet e radhës… Edhe këtë herë po ai ritëm, po ajo melodi, një situatë e përsëritur nëpër kaq e kaq vite…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here