Tentim për dhunim klasik, femra reziston dhe mashkulli ndahet keq

0

Një qytetar shqiptar në Suharekë i kapluar nga epshi apo mllefi është nisur ta dhunojë një femër, poashtu shqiptare, në mënyrë klasike. Ai është arrestuar nga policia pasi që me forcë kishte depërtuar në banesën e viktimës ku kishte tentuar ta dhunoj atë. Sipas njoftimit të Policisë së Kosovës, femra ka rezistuar dhe gjatë kundërvënjes ka pësuar lëndime lëndime trupore edhe ajo edhe mashkulli dhunues. Me urdhër të prokurorit, pas intervistimit, dhunuesi është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here