Televizioni holandez NOS kërcënohet gjatë transmetimeve direkt (video)

0

Televioni holandez NOS sonte ishte cak i një sulmi nga një i panjohur i cili ndërpreu emisionin direkt në studio dhe qëndroi për disa kohë i armatosur në studion e braktisur.Njeriu kërkoi me forcë kyqjen e tij në antenë me qëllim të transmetimit të një mesazhi.I veshur me të errëta,dhe i drejtuar para kamerës,me një revole në dorë,ai u bënë me shenjë që të “qëndrojnë në vend” edhe policisë e cila para kamerave në studio arrijnë që pa ndonjë rezistencë ta arrestojnë dhe ta nxjerrin nga studio e televizionit.Shkaku i kësaj ngjarje të papritur,emisioni informativ i rregullt i këtij televizioni nuk u transmetua.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here