Telat e KEDS-it rrezikojnë banorët në Istog (Foto)

0

Se sa pak investime bëhen në rrjetin e shpërndarjes me energji eklektike dhe sa të rrezikuar janë banorët anekënd vendin nga rryma tregon edhe vet gjendja e tyre.

Telat e rrymës në rrugën “Thana” të Istogut telat e rrymës mund të preken me dorë madje edhe nja një person me një gjatësi mesatare, raporton Telegrafi.

Kjo vërtetohet në disa fotot të dërguar në emisionin “Zyra e Ankesa” në RTV “Dukagjini” gjatë ditës së hënë.

Ndryshe mirëmbajtja dhe rregullimi i telave të rrymës tash pas privatizimit është përgjegjësi e KEDS-it. Express

Istog_telat

Istog_telat_2

Istog_telat_3

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here