Tek një serb gjinden 6 saksi të mbjellura me marihuanë

0

 

Në rrugën “Sutjeska” në Mitrovicë është arrestuar një qytetar serb, pasi që gjatë kontrollit në banesën e tij janë gjetur dhe konfiskuar 6 saksi të mbjella me bimë të dyshuara narkotike të llojit marihuana. Veq kësaj Policia e Kosovës ka theksuar se tek ky qytetar  janë gjetur 700 euro për të cilat nuk e ka treguar prejardhjen e tyre. Pas intervistimit me urdhër të prokurorit i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here