Tek dy serbë gjenden armë, pajisje policore e ushtarake, drogë, policia nuk i arreston

0

Me vendim të gjykatës, Policia e Kosovës i ka bastisur shtëpitë e dy qytetarëve serbë në Kamenicë ku janë gjetur dhe konfiskuar: 60 fishekë të kal.7.62 mm, dy fishekë të kal.7.9, një granatë dore, optik nate për snajper dhe pajisje tjera për armë, shufër gome e policisë, maskë ushtarake, si dhe 198.5 gramë substancë narkotike. Granatën e dorës e ka larguar njësia për deminim e PK-së. Pas intervistës njëri nga të dyshuarit është liruar në procedurë të rregullt ndërsa i dyshuari tjetër nuk është takuar në shtëpi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here