Tea del nga shtëpia “Big Brother 8”

0

Del nga shtëpia Big Brother 8 personazhi i shumëpërfolur Tea.Tea përndryshe njihet si nje personazhe shumë kontraverse dhe e pëlqyera e Veselit nga Prizreni i cili vazhdon qëndrimin në shtëpinë më të madhe në Shqipëri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here