Të miturit e rrahin fëmijën për biçikletë

0

Janë arrestuar 3 qytetarë të moshës së mitur, pasi që për shkak të një mosmarrëveshjeje lidhur me një biçikletë, e kanë sulmuar fizikisht fëmijë të përkatësisë rome, duke i shkaktuar lëndime trupore. Viktimës i është ofruar tretman mjekësor dhe më pas është liruar, ndërsa sulmuesit me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here