“Talentët që i duhen Kombëtares Shqiptare”, faqja që i afron talentët te Kombëtarja

0

“Talentët që i duhen Kombëtares Shqiptare” është një faqe që bën një punë shumë të mirë për futbollin shqiptar dhe Kombëtaren shqiptare. Ajo ndikon në nxjerrjen në sipërfaqe të talentëve të ndryshëm shqiptarë, duke ndikuar që ata të bijnë në sy të personave adekuat.

“Mërgim Ferati portier, mosha 17 vjeç, ekipi Lausanne-Sport U-18 në Zvicër dhe është i ftuar në Zurich në testin e Kombëtares Shqiptare për grupmoshat e reja. Theksojmë se ky djalë është ftuar nga FSHF pas sugjerimit tonë disa herë”, ka shkruar sot kjo faqe.

mergimi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here