Taksisti i ndershëm i gjen 10 mijë funta në taksin e tij, ia kthen pasagjerit mirënjohës

0

Një pasagjer mirënjohës nga Anglia ka thënë se një shofer taksie do të jetë “shoku i tij për jetë”, pasi që ai varur në një qese i kishte harruar 10.000 funta në taksin e tij dhe i kishte gjetur po aty.
Tregtari i makinave Adrian Quinn ka thënë se ai kurrë nuk e ka bartur një shumë të tillë të hollash në kesh me vete, por kishte qenë për ngutë dhe vonë dhe kishte qenë në pamundësi t’i lërë në bankë.
“Unë jam sëmurë fizikisht kur kuptova çfarë kisha bërë. Humbja e atyre parave do të thoshte fund për biznesin tim. ” ka thënë ai.
Por taksisti Muhamedi NISAR, 55 vjeq, ishte në makinën e tij me qantën anash tij kur Adriani po nxitonte duke u kthyer në stacionin Walsall në West Midlands.
Ai ka thënë: “Unë i thashë atij” A e dini se çfarë ka në qantë? Nuk është senduiçe apo një gazetë, por 10.000 £ ‘. ” ka treguar ai.
Adrian, 46, nga Hereford, i ka dhënë Muhamedit një shpërblim në të holla për ta falënderuar atë në një zarf me mbishkrimin “për mikun tim më të mirë në botë”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here