Tahiri:Trepça vijë e kuqe ne Bruksel!

0

Ministrja për Dialogun, Edita Tahiri ka thënë se Qeveria e Kosovës në dialogun në Bruksel do ti respektojë vijat e kuqe në Kushtetutën e Kosovës.

Tahiri ka thënë se në Bruksel nuk do të flitet për pasurinë e Kosovës.

“Pozicioni si Qeveri e Republikës së Kosovës në dialogun e Brukselit, është i bazuar në vija të kuqe, në mesin e të cilave është edhe ajo se për pronat dhe për pasurinë e Kosovës nuk do të flitet me dialogun e Brukselit”, ka sqaruar Tahiri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here