Tahir Ulluri , ftohet për Intervistim nga Dhomat e Specializuara të Tribunalit

0

Tahir Ulluri, ish Komandanti i Njësisë Speciale nga Brigada 122 “Imer Krasniqi” në Malishevë, është ftuar për intervistim nga Dhomat e Tribunalit Special për Kosovën me datë 21 janar 2019. Një informacion të tillë e ka konfirmuar vetë z. Ulluri për Portalin “Online” duke bërë të ditur se ftesës do ti përgjigjet pa asnjë hezitim. “Lufta jonë ishte e pastër dhe do ti përgjigjem pa asnjë hezitim ftesës që më është drejtuar”, ka thënë Ulluri për portalin “Online”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here