Super-elasticiteti i një 15 vjeçari indian (video)

0

Jaspret Singh Kalra një i ri indian 15 vjeç ka elasticitetin e jashtëzakonshëm.Ai arrin të kthejë kokën komplet prapa krahëve,konkretisht në 180 shkallë.Me elasticitetin e tij ai ka arritur që të shkruhet në librin e rekordeve në Indi dhe të marrë titullin “djaloshi elastik”.

Gjithçka ka filluar me ushtrimet e jogave,spjegon Jaspreti.Talentin e tij fillon ta zbuloj në moshën 11 vjeçare kur arrin që të bëjë lëvizjet e para për kthimin e kokës.Prej aty ai fillon të ushtroj rregullisht dhe thotë se nuk ndjen kurrfarë dhembje kur i bënë lëvizjet e trupit.Në rrethin e tij Jaspret ka arritur të jetë një super -star ndërsa ka parashikuar të bëhet pjesë e emisionit “India’s Got Talent” duke vazhduar karrierën e tij që të bëhet i njohur në mbarë botën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here