Sulmohet nëna për shkak të emrit me të cilin dëshiron ta pagëzojë djalin e saj

0

Një grua u ankua në rrjete sociale se motra e saj kishte probleme në zgjedhjen e emrit që donte t’i vinte foshnjës.

“Unë nuk jam shtatzënë, por kam nevojë për ndihmën tuaj. Motra ime është në muajin e shtatë të shtatzënisë dhe ajo dëshiron që djali i saj të quhet Adolf “, ka shkruar ajo.

Ajo i është lutur motrës së saj të mos e bënte atë, por ajo i tha asaj se “prindërit e bardhë nuk mund të shikojnë me qetësi fëmijët e tyre të marrin gjithçka, dhe t’i lënë ata me më pak fat, pa një shans për të pasur sukses në jetë”.

Gjegjësisht, motra e saj është e bindur se Adolf i vogël do të ndiejë padrejtësi, kështu që kjo do ta “bëjë” atë një person më të mirë.

Njerëzit në komente ishin kryesisht kundër këtij vendimi, jo aq për shkak të emrit, por për shkak të arsyes. Kështu, një komentator shkruajti se fëmija do të ndryshojë sa më shpejt që të mundet, dhe një tjetër e konsideron këtë “abuzim të fëmijëve, sepse ai do të rrihet në shkollë çdo ditë për shkak të kësaj”.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here