Suharekë: Femra arrestohet për trafikim me njerëz

0

Derisa lexojmë shpesh lajme ku femrat janë viktima të trafikimit me njerëz, në Suharekë është arrestuar një femër shqiptare, nën akuzat për trafikim me njerëz. Akuzat ndaj saj sipas Policisë së Kosovës ndërlidhen me periudhën korrik dhe gusht të vitit 2015. Lidhur me rastin, pas hetimeve të zhvilluara kjo femër është identifikuar dhe arrestuar dje. Me vendim të prokurorit ajo është dërguar prapa grilave.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here