Suharekë: E pranojnë se po merreshin me prostitucion

0

Në Suharekë janë arrestuar dy meshkuj dhe një femër, pasi që ekzistonte dyshimi i bazuar se po merreshin me prostitucion. Policia ka njoftuar sot se gjatë intervistimit të dyshuarit e kanë pranuar se kanë kryer veprën dhe të njëjtit janë dërguar në gjykatën për kundërvajtje për procedurë të mëtejme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here