Studimi zbulon zakonet e natës të udhëheqësve, nga Berlusconi te Obama

0

Margaret Thatcheri flinte vetëm katë orë gjatë natës, Silvio Belusconi vetëm dy. Winston Churchilli pushonte pak gjatë natës por gjithmonë pas dreke dremiste rreth një orë e gjysmë. Zakonet e natës të udhëheqësve dhe personaliteteve të suksesshëm janë rrëfyer në një studim të Fondacionit britanik për studime mbi shqetësimet e gjumit, sipas të cilit shumë njerëz flejnë më pak nga sa u këshillohet prej mjekëve. Bill Gates është ai që pushon më shumë, me shtatë orë.

Bota.al

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here