Studentët organizojnë aktivitete me qëllim bamirësie

0

Një grup studentësh pritet të organizojnë disa aktivitete, për siç kanë shkruar, qëllim bamirësie.

“Në kuadër të aktivitëtëve të ndryshme studentore e veqanerisht të atyre humanintare të BprAl “qeap-heimerer”, ne studentët e këtij instuticioni në bashkëpunim me aktëret e tjerë të vullnetit të mirë, jemi në përgaditje të realizimit të një projekti madhor me qëllim bamirësije të quajtur: “Aty ku ekzistojnë njerëzit, ka vend dhe për mrekulli” Ku përfituesit e këtij projekti do të jenë: Fëmijet nga Sos Fshati, Fëmijet që janë të shtrirë në pediatri “QKUK”, dhe disa familje në nevoje. Ftojme te gjithë që të bashkangjiten ne aktivitetin e radhes “Come and try archery” . Deshiron të gjuash si një shigjetar olimpik?! Atëherë, eja dhe provo Shigjetarinë!! Do të dashurosh çdo momentë qe do të kalosh duke u marrë me harkun!! Provo një sport të ri, Provo një aftësi të re, PROVO shigjetarinë!!! Ndihmo për bamirësi dhe përfito për vete !! Shigjetaria është një sport i shkelqyer për përmisimin e shendetit mendor dhe fizik!! Aktiviteti i shigjetarisë është i hapur për të gjithë. Ju presim!!!! Pallati i Rinisë Kulturës dhe Sportit – SALLA E BASKETIT Data: 26/12/2015 (e shtunë) nga ora 12:00 -19:00″, është shkruar në njoftimin për këtë aktivitet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here