Studentët e “qeap-heimerer” nuk ndalen, shpërndajnë dhurata për fëmijë dhe pako familjare

0

Pas shpëndarjës së dhuratave të para me datën 30 Dhjetor 2015 për SOS-kopshtin e fëmijëve, ku gjithsej ishin 125 dhurata të dedikuara për ata fëmijë, studentët e “qeap-heimerer” nuk ndalën duke vazhduar me datën 11 Janar, ku kanë shpërndarë 75 dhurata për fëmijë (rroba, materiale për mësim, ushqim) dhe 8 pako familjare (me gjëra ushqimore dhe higjienike) për familje të ndryshme në Komunën e Prishtinës. “Vëndosëm të shpërndajmë dhurata tek familjet në nevojë me këtë datë, të gjithë kan pritur për festat e fundëvitit por ne deshironim të ju tregonim që ne do të jemi gjithmonë me këto familje jo vetëm për festa”, kanë theksuar përgjegjësit e projektit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here