Struga flet shqip, Ziadin Sela ndërron tabelën para Komunës

0

Tabela e vjetër para hyrjes së komunës së Strugës e cila ishte shkruar fillimisht në gjuhën maqedonase, pastaj në gjuhën shqipe, tashmë me urdhër të kryetarit Ziadin Sela, është larguar dhe në vend të saj është vendosur një tabelë e re e cila është shkruar shqip me shkronja të mëdha ndërsa më pas anash me shkronja më të vogla edhe në gjuhën maqedonase dhe angleze, njofton drini.mk

Vec tjerash tabela e re është dizejnuar më bukur dhe është e shkruar me një font shkronjash më të qarta./Drini.mk

komuna_e_struges_687485744-2u2o5zwc90q7cceyc24zre

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here