Stop shpifjeve ndaj vlerave të UÇK-së, thonë veteranët e UÇK-së

0

Kjo foto është publikuar sot në faqen “Veteranët e UÇK-së” ku kërkohet që të ndërpriten “shpifjet ndaj vlerave të UÇK-së.

Nga kjo faqe më heret ka dalë edhe një reagim plotë pezm ndaj videos në të cilën humoristët e “Stupcave” kanë ironizuar me UÇK-në duke i prezantuar ata “të pashkollë” dhe “uzurpatorë”.

Kjo video ka zgjuar reagime të fuqishme të opinionit në mesin e të cilëve ka edhe aso që i kanë marrë në mbrojtje idetë e “Stupcave”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here