Spears: Babai më ndau nga i dashuri

0

Britney Spears ishte gati për të bërë dasmën me Charlie Ebersol derisa babai i saj, Jamie Spears ndëryhri dhe i tha “Jo”.

Sipas HollywoodLife.com, i ati i këngëtares nuk pranon që ajo të martohet sërish. Për Jamie Spears, Charlie është një djalë i mirë, i këndshëm, por kurrësesi nuk është për vajzën e tij.

Sipas HollywoodLife, ai i ka kujtuar Britney-t të shkuarën dhe nga një bisedë me të, ai e paralajmëroi se çdo gjë e keqe mund të ndodhë nëse martohet sërish.

Ky diskutim e ka nxehur këngëtaren dhe për këtë shkak ka vendosur të heqë dorë nga dashuria e saj.

tvklan.al

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here