Spahiu: “Trepça” duhet të administrohet me ligj te veçantë

0

 

Analisti politik, Nexhmedin Spahiu, ka thënë se “Trepça” duhet të administrohet me ligj te veçantë. “Minierat dhe flotacioni duhet të menaxhohen nga Qeveria. Shkritoret e Zinkut e të Plumbit duhet të rrafshohen me tokë për shkak të ndotjes së ambientit. Qeveria e Kosovës duhet të hapë rrugë për investime të kompanive të huaja për hapjen e shkritoreve të plumbit e të zinkut dhe metaleve tjera.Atyre që pretendojnë se ‘Trepça’ u ka borxh t’u ofrohen makineritë që edhe ashtu do të rrafshohen për tokë”, i ka thënë Spahiu portalit Online.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here