Sot në Krushë të Madhe varroset Anjeza Bellanica

0

Sot në Krushë të Madhe varroset e reja Anjeza Bellanica, e cila vdiq në aksidentin e Sllavo lnski Broditbtë Kroqcisë të dielen e kaluar.

Njoftimi për varrim ëahtë dhënë në faqeb “Krusha e Madhr” në internet:

Të nderuar miq,
Varrimi i Anjeza Bellanica, një nga viktimat e aksidentit tragjik në Kroaci, bëhet sot më 28 korrik 2021 në ora 19:00 në fshatin e lindjes Krushë e Madhe.
Ngushllime familjes Bellanica, dhe familjeve tjera që humbën më të dashurit e tyre në këtë tragjedi !

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here