Sot mund të blini iPhone 12, me çmim prej 1 cent

0

Hapja e ankandit online bëhet sot prej orës 19 deri në ora 23 dhe konsumatorët e regjistruar mund të marrin pjesë në ankandet e hapura për 23 produkte ekskluzive si Iphone 12 64 GB, Samsung Note Ultra, Sony Play Station 4 1 TB me CD të FIFA 21, IPAD Apple 7 10.2 32MB, Samsung Smart TV 65” 4K, Monitor 31.5”, syze Swarovksi, orë dore Michael Kors, bizhuteri, vouchera, etj.

Ankandi.com do të filloj së funksionuari sot me fillim në ora 19:00 dhe do të punoj çdo ditë nga ora 19:00 – 23:00. Regjistrimi për të ofertuar me bida në ankandet e hapura onlinë është pa pagesë dhe merr kohë më pak së 1 minut.

Pas regjistrimit, secili anëtar shpërblehet me 3 Bida dhe mund të blej njërën nga 6 pakot e bidave me ofertë prej 20% zbritje. Pagesa për BIDA mund të bëhet me para cash në të gjitha pikat e Capital Ria dhe Hib Petrol.

Si mund të ofertoni (bidoni) për t’i blerë këto produkte?

Ju mund të ofertoni vetëm me 1 bid më tepër se sa çmimi në ankand dhe nëse brenda 10 sekondave nuk ka bidues tjetër, atëherë ju siguroni të drejtën e blerjës së produktit me çmimin që ka arritur produkti në ankand. 1 bid e rrit çmimin për 1 cent. Nëse brenda 10 sekondave pas bidimit tuaj, ka bidues tjetër atëherë ju mund të bidoni sërish, dhe kjo metodë ndjeket vazhdimisht deri sa të mbetet ofertuesi i fundit.. Për më tepër rreth fuknsionimit të ankandit kliko këtu apo shikoni videon në vijim:

NXITONI!!! Mos e lëshoni rastin që të bëheni blerës i njërit nga produktet ekskluzive në ankandi.com me çmime të pabesueshme. Mos harroni, ju anëtarë të regjistruar, ju e hapni ankandin dhe vet ia qitni çmimin produktit!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here