Sot 547 vjet vdiq heroi i kombit Gjergj Kastrioti-Skënderbeu

0

Sot bëhen 547 vjet nga vdekja e Heroit të kombit Gjergj Kastrioti – Skënderbeut. Gjergj Kastrioti lindi më 6 Maj 1405 dhe vdiq më 17 Janar të vitit 1468. Është Heroi Kombëtar dhe figura më e shquar në historinë e Shqiptarëve.

gjergji

nje

dy

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here