Sorra e bardhë në Prishtinë

0

“Një fenomen i rrallë në Stacionin e Autobusëve në Prishtinë, qava e bardhë”, ka shkruar të premten një qytetar në Facebook, ku e ka nxjerrë edhe fotografinë në të cilën shihet sorra e bardhë pranë një sorre të zezë. Fotgrafia ka zgjuar kurreshtjen e komentuesëve të cilët janë kurreshtar ta zbërthejnë këtë fenomen.”Nuk është kombinuar me asgjë, por ka mungesë të pigmenteve dhe thirren albino, albinizmi është gabim gjenetik”, ka dhënë shpjegime njëri nga komentuesit. Ka edhe mjaftë komente të tjera interesante.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here