“ #SmearForSmear”, kundër kancerit të qafës së mitrës

0

Fushata “ #SmearForSmear”, synon të zgjerojë ndërgjegjen për kancerin e qafës së mitrës.
Nëse në Instagram hasni fotografitë e disa femrave të njohura me buzët e njollosura nga buzëkuqi, nuk është fjala për një shaka, por për një fushatë të re. Kjo fushatë ka për qëllim përhapjen e ndërgjegjes në lidhje me kancerin e qafës së mitrës dhe për të inkurajuar gratë e gjithë botës për të kryer rregullisht testin Papa Nicolau.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here