Skandaloze,seks në mes të Tiranës (video)

0

Një video sa gazmore aq edhe erotike po qarkullon në rrjet dhe duket qartë që është realizuar në Tiranë.

Dy të rinj simulojnë skena seksi të egër dhe e gjithë kjo në indiferencën e plotë të disa të moshuarve në një lulishte.

Për nga mënyra si janë të vendosur të moshuarit të krijohet përshtypja se mund të jetë diçka e organizuar, gjithsesi mbetet një të hulumtohet.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here