SKANDAL: Momenti kur drejtuesi i Miss Universe 2015 e shpallë Miss-in gabimisht

0

Një skandal ka ndodhur të dielën në organizimin e “Miss Universe 2015”. Drejtuesi i spektaklit, Steve Harvey, fillimisht e ka shpalllur Miss Kolumbinë fituese të kurorës së vajzës më të bukur. Një gjë e tillë ka bërë që të tjerët ta urojnë atë. Sakaq moderatori ka thënë se nuk është fituese kolumianja por filipiasja Pia Alonzo. Kjo gjë ka shkaktuar pakënaqësi tek të pranishmit. Harvey e ka pranuar se është gabimi i tij dhe se do të marrë përgjegjësinë për gabimin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here