S’ka vdekur humanizmi, Fjollalba Kabashi ndanë 600 euro për shërimin Adnan Mustafës

0

Nuk ka vdekur humanizmi. Fjollalba Kabashi, një grua nga Prishtina që jeton e punon në Zvicërr, i ka ndarë 600 euro nga rroga e saj për shërimin e farmacistit Adnan Mustafa, të cilin e ka njohur vetëm nëpërmes miqve të tjerë.

Kështu ka treguar Samir Potera, aktivisti fushatës për mbështetjen e shërimit të Mustafës.

Vetë Kabashi ka thënë se e ka ndjerë obligim moral që ta ndihmojë Mustafën.

Ndryshe farmacisti i njohur në shkallë vendi vuan nga një sëmundje, shërimi i së cilës kushton dhe duhet ofruar ndihmë edhe komuniteti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here