Sipas Policisë kihste 8 mijë protestues, sipas opozitës 100 mijë

0

Baki Kelani, nga Policia e Kosovës, ka thënë se në protestën e sotme kanë marrë pjesë rreth 8 mijë qytetarë.

Për dallim nga Policia, Lëvizja Vetëvendosje kishte thënë se ishin afron 100 mijë protestues, duke e konsideruar si protestën më të madhe para dhe pas luftës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here