Sinan Vllasaliu e Sabri Fejzullahu me këngë për bashkim para ndeshjes me Serbinë

0

Këngëtari Sinan Vllasaliu ka shpalosur idenë e përgatitjes së një kënge në bashkëpunim me Sabri Fejzullahun, me temë bashkimin kombëtar e që premtoi se do t’ia bëjë dhuratë kombëtares tonë, në prag të takimit Shqipëri-Serbi.

“Do të dëgjohemi në programit tuaj të natës në radio me të përfunduar kënga, e cila do të shkojë si dhuratë për kombëtaren në prag të takimit Shqipëri-Serbi, e temë e të cilës do të jetë bashkimi kombëtar”, ka shtuar këngëtari.

I pyetur rreth përfoljeve të emrit të tij në mediat e shkruara, për kinse moskryerje të obligimeve tatimore ndaj shtetit, Sinan Vllasaliu është përgjigjur: “Jam këtu, unë i jam përgjigjur dhe i përgjigjem shtetit tim. Lajmi dhe përfolja e emrit tim, mund të ketë qëllim vetëm sa për t’u klikuar ndonjë portal”.
L

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here