Si ra psikologia nga provimi?

0

Në mësuese e psikologjisë në Itali ka gjetur një metodë të veqantë për ta detyruar nxënësin e saj të mësoi por vet e ka pësuar. Mësuesja 31 vjeçare për të ndihmuar nxënësin e saj 16 vjeçar që të mësojë kishte vendosur ta shpërblejë me seks. “Merrte vetëm notën 4 në mësim, pastaj direkt iu rikthye dëshira për të studiuar, mori 7-të”, ka thënë mësuesja nga shkolla publike në Vicenza të Italisë duke u arsyetuar pasi ishte zënë në vepër. Ajo gjithashtu kishte theksuar se nuk e kishte detyruar aspak nxënësin e saj të përfshihet në këtë marrëdhënie. Përkundrazi deri tek ideja kishte ardhur kur e kishte vërejtjur nxënësin e saj që po e shikonte me ngulm. Mësimet e saj shtesë në shtëpinë e nxënësit me kërkesën e prindërve të tij, kishin zgjatur për disa muaj, derisa një ditë babai i adoleshentit ishte kthyer më herët në shtëpi dhe i kishte gjetur poshtë dushit. Mësuesja mësohet se ka mbetur pa punë pas këtij skandali që nga tetori i vitit të kaluar, ndërkohë që merret vesh se ajo tani është larguar nga Italia fare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here