Si mund ta rritni sinjalin e WIFI-t me një teknikë të thjeshtë (video)

0

Keni problem me wifi?Ju mund të përdorni një metodë të thjeshtë për të rritur volumin e sinjalit

së paku për një vijë.Gjithçka ju duhet është e thjeshtë:një kanaqe e birrës,një palë gërshërë dhe gjithçka është gati.Shikojeni procedurën:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here