Si mendoni ju, më shumë para apo më shumë seks?!

0

 

Përpiquni që t’i mbani të ndara punën tuaj dhe jetën tuaj seksuale. Sepse këto të dyja janë shumë me të lidhura se sa ju mendoni. Një studim i ri,ka zbuluar se si puna juaj është e lidhur apo mund të themi se ka ndikim në jetën tuaj seksuale-dhe anët e saj pozitive.

Një studim i ri tregon dallimin në mes të jetës suaj seksuale edhe pagës suaj.

Në përputhje me studimin e ri, të bërë nga Instituti i punës në Gjermani,punonjësit të cilët kanë me shumë se këtë herë brenda javës marrëdhënie seksuale përbëjnë,pesë për qind me shumë , se sa të atyre të cilët kanë me pak marrëdhënie seksuale brenda një javë.

Studimi është bërë me një numër prej 7 mijë e 500 personave,dhe është analizuar se sa herë brenda një javë ata kanë pasur marrëdhënie seksuale,gjatë kohës kur kanë qenë të punësuar. Shënimet për personat nga mosha 26-50 vjeçare tregojnë një shkallë të lartë të dallimit në mes të punës dhe marrëdhënies seksuale.

Sipas studiuesve, punëtoret të cilët kanë qenë me shumë aktiv në jetën e tyre seksuale,kanë qenë personat me një stabilitet emocional dhe nuk kanë pasur probleme shëndetësore, siç janë diabeti apo ndonjë problem me sëmundjet e zëmre.

Pjesa tjetër e studimit thekson se personat të cilët kishin paga të mira mujore nga puna e tyre,ata kishin me pak marrëdhënie seksuale,ngase pagat e tyre të larta me shumë i ka shtyrë ata,që të blejnë ndonjë dhuratë në formë të “kompensimit” për marrëdhënie seksuale, ka shkruar YourTango.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here