Si mbeti 21 shtatori, Dita Ndërkombëtare e Paqes

0

Mëë 21 shtator 1982  shënohet për herë të parë Dita Ndërkombëtare e Paqes. Kjo ditë u caktua në vitin 1981 nga Asamblesa e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara, duke u kërkuar të gjitha vendeve dhe popujve që të paktën gjatë kësaj dite; të respektojnë ndërprerjen e armiqësive, dhe përmes edukimit të ndërgjegjësojnë publikun mbi  çështjet që lidhen me paqen.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here