Si ia doli të mbijetonte maca që bëri 520 km rrugë në motorrin e nxehtë të një makine?

0

Aleksandri,një 21 vjeçar udhëton nga Gjermania për në Belgjikë.Nuk e kishte menduar se në makinën e tij kishte edhe një pasagjer të fshehtë,por jo në ulëset e brendëshme të makinës.Pasagjeri i tij i fshehtë ishte vendosur nën bllokun e motorrit.Kjo ishte një macë.Me macën e fshehur në motorr ai bëri hiq më pak se 520 km!Menjëherë pas përfundimit të “udhëtimit” pasagjeri i fshehtë është zbuluar nga Aleksandri dhe rruga për macen ka përfunduar aty duke e dërguar në një vendstrehim për kafshë,në gjendje të mirë shëndetësore edhe përkundër nxehtësisë së motorrit pas 520 km pa ndalje!

Maca në motorrin e veturës që bëri  520 km
Maca në motorrin e veturës që bëri 520 km

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here