Si e vlerësonte poeti Frederik Reshpja Ibrahim Rugovën?

0

Poeti Frederik Rreshpja kishte fjalë të mira për ish-liderin e Kosovës, Ibrahim Rugovën.
Nga libri: Rreshpja që s’e kuptuam kurrë (në proces botimi)

“Rugova qe filozof në praktikë. Edhe pse Kosova qe nën shtypje, ai kërkoi liri me mjete paqësore. Po ai qe Rugova. Qe, si me thënë, Shenjt. Shenjtët nuk zbresin prej qielli. Ato dalin midis njerëzve. Rugova ka marrë shumë prej dritës së Bogdanit. E drita e Bogdanit qe me shumë rreze…)”, ka shkruar shkrimtari dhe studiuesi Petrit Palushi nga libri: Rreshpja që s’e kuptuam kurrë (në proces botimi).

reshpja

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here