Shumë bërllok në Vushtrri

0

Në Vushtrri si duket nuk ka një vend të caktuar për hedhjen e mbeturinave, ndaj e hedhin ku të munden. Para Kalasë së qytetit është mbledhur shumë bërllok.

“Per keta Berllog nuk mund te fajsohet as komuna,dhe as kompania e pastrimit…

Fajtor per kete Berllog jon ata Berllogegji qe hudhin mbeturina vend e pavend vetem sa per ti largu nga pragu i lokaleve te veta – Pamje te hapsires para Kalase se qytetit.

Turp”, shkruan faqja “Vushtrria qyteti antik”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here