Shtetasit turk i gjinden 7 migrantë në kamion dhe lirohet

0

Në Han të Elezit është arrestuar një shtetas i Turqisë, pasi që gjatë kontrollit në rimorkion e kamionit të tij janë hasur 7 persona. Është konfirmuar se 6 nga këta pëersona ishin shtetas të Sirisë dhe një nga Iraku, të cilët kishin hyrë ilegalisht në Kosovë. Këta persona i janë dorëzuar njësitit të migrimit për procedurë të mëtutjeshme pasi që të njëjtit kanë kërkuar azil. Me vendim të prokurorit shtetasi turk është liruar në procedurë të rregullt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here