Shtetasi i Shqipërisë godet murin e betontë me veturë dhe vdes në Pejë

0

Në Novosellë të Pejës një shtetas i Shqipërisë gjatë ngasjes e ka humbur kontrollin mbi automjetin e tij, me ç’rast ka dalë nga rruga dhe e ka goditur një muri të betonit. Lëndimet e tij kanë qenë të rënda dhe nuk ka arritur t’i mbijetojë. Vdekja e tij është konstatuar nga mjeku kujdestar dhe me vendim të prokurorit trupi i pajetë u është dorëzuar familjarëve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here