Shtëpia unike në botë me pamjen më të bukur në botë

0

Një shtëpi me pamje të veçantë, me pamje oqeanike . Shtëpia quhet ‘”cliff house”, e projektuar nga agjencia e arkitektëve australian “Modscape”.Shtëpia është projektuar për një çift qe zotëron një kompleks të vogël të tokës në bregdetin e “victorias” në Australi.Shtëpia është projektuar dhe e bërë me një lloj zgjatje të shkëmbit me hapësira të parafabrikuara modulare dhe mbivendosjes që janë ankoruar në shkëmb me këmbë të çelikut.Në hyrje të shtëpisë është një ashensor që lidh pesë kate.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here