Shtëpia që bënë muzikë

0

Jemi mësuar të dëgjojmë dhe shohim arkitetura interesane nëpër gjithë botën por asnjëherë për një shtëpi që bënë muzikë. Në Dresden të Gjermanisë gjendet një shtëpi e cila është e pajisur me instrumente muzikore të atilla që kur bie shi ajo fillon të krijoj muzikë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here